Ett stort byggprojekt

Ett stort byggprojekt

Att bygga är inte och har aldrig varit min starka sida. Jag har gett det några tappra försök men det känns likadant varje gång, att jag skulle ha tagit professionell hjälp med arbetet. Därför är jag här nu för att faktiskt berätta om gången då jag tog professionell hjälp med bygg i Vimmerby.

Som många av er redan vet har jag hästar, det är min största hobby. För dem hade jag kunnat göra allt. Att ha häst är ofta inte något man bara ägnar lite av sin fritid åt utan det blir en hel livsstil, man ägnar hela sitt liv till det. Så har det i alla fall blivit för mig, jag tänkte först att jag bara skulle rida lite på min fritid men sedan köpte jag en häst, sedan en till, sedan en hästgård och idag jobbar jag fulltid med mina hästar.

När man äger hästar och har dem hemma är det mycket man kan behöva tänka på, jag har i alla fall fått göra det. Det har handlat om att bygga hopphinder, bygga boxar och fixa med ladan. Det har inte bara varit att ha häst, utan det har tillkommit mer till det.

För ett tag sedan startade vi ett stort projekt där vi renoverade ladan. Vi ville göra boxarna lite snyggare och mer välbyggda, bygga ett platsbyggt förråd till sadlar, grimmor med mera, bygga en toalett och lite mer finputs. Eftersom jag inte är så bra på att bygga valde jag att inte ge mig på det här arbetet, jag visste redan innan att det inte hade slutat bra. Istället vände vi oss till professionella byggarbetare som kunde hjälpa oss med bygg i Vimmerby och ta hand om hela projektet, från start till slut. Det blev betydligt mycket bättre än om jag hade gjort det, vi fick ett strålande resultat som vi kommer kunna njuta av i flera år framöver.

Kommentarer är stängda.