Vi tränar på jobbet

Vi tränar på jobbet

Hej och hallå! Innan red jag en gång i veckan och det mådde jag bra på. Sedan kom livet emellan med barn och familj och jag hade inte tid att rida. Jag jobbar mycket och jag märkte att jag började få ont i ryggen och det här med träning hann jag inte med. Så otroligt bra när min arbetsgivare bestämde sig för att vi i personalen skulle få träna på arbetstid och numera kommer det hit en kvinna en gång i veckan som med denna företagshälsovård i Borås får oss att känna oss friskare och starkare. Kan jag verkligen slå ett slag för och föreslå för andra företag att de ska försäkra sig om att deras medarbetare får företagshälsovård, för det är verkligen viktigt för vårt hälsotillstånd.

Det finns så många fördelar med det här, till exempel får vi en förhöjd motivation för jobbet eftersom vi faktiskt får fredagskänslan redan på tisdag, vilket gör att vi orkar med det hela bättre. Vad tycker ni? Skulle företaget ditt kunna få sina anställda att träna på arbetstid? Hur skulle du troligtvis reagera om du fick chansen? Kommentera nedan! Men kanske har du redan en arbetsgivare som erbjuder företagshälsovård? Vad är det bästa med det? Även detta önskar jag att du delar med dig av nere i kommentarsfältet här nedanför så att både jag och alla andra som kommer hit och läser få reda på vad du tycker. 

Träning överlag är någonting som alla borde ägna sig åt, men det är svårt att få ett späckat tidsschema att gå ihop så kan man få träning på arbetstid är det guld värt! Hur tycker du om detta? Skriv gärna och förklara för mig hur bra företagshälsovård kan vara för just dig! Önskar dig all lycka till i fortsättningen! Bästa hälsningar Ann-Christine från Borås.


Kommentarer är stängda.