Rätt produkter till rätt behandling

Rätt produkter till rätt behandling

God eftermiddag och välkommen hit till bloggen! Jag hoppas att du mår bra och att du har en fantastisk dag hittills. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg om fransprodukter. Jag hoppas att det blir ett inlägg som faller dig i smaken, kanske är just du på jakt efter kvalitativa produkter till fransar.

Fransar är något som har uppmärksammats allt mer idag än för 10-20 år sedan. Det är betydligt mycket mer fokus på våra ögonfrasar. För några år sedan blev det väldigt populärt med fransförlängning, alltså att man lägger på lösfransar på franslinjen. Resultatet blir då längre, mörkare och fylligare frasar, det ser ju dock lite olika ut beroende på vad kunden har för önskemål. Än idag är det populärt med fransförlängning.

Dock finns det en annan behandling som har minst lika stor spridning idag, vilket är lashlift. Det är en behandling där man använder sig av enbart de befintliga fransarna, alltså en persons naturliga fransar. Namnet direkt översatt till svenska är franslyft, vilket beskriver behandlingen bra. Man lyfter nämligen fransarna med och använder produkter för att de ska hålla sig böjda under flera veckor. I många fall färgas även fransarna så att de blir lite mörkare. Den här behandlingen har blivit så populär eftersom man enbart arbetar med de naturliga fransarna, man riskerar inte någon större skada på samma sätt som vid fransförlängning.

Till båda dessa behandlingarna behövs fransprodukter, vilka är speciella för just den här typen av behandling. Det finns olika typer av fransar, med olika böj och olika storlekar. Dessutom är det vanligt att man använder lim, pincett, rengöring, borstar med mera. Det finns många bra ställen du kan vända dig till ifall du är intresserad av kvalitativa fransprodukter, det finns både online och i fysiska butiker. Det gäller bara att hitta ett företag som erbjuder de produkterna just du är ute efter. Glöm inte att lägga vikt vid att produkterna är kvalitativa.

Kommentarer är stängda.